Bronckhorst
Bronckhorst door Patrick Rasenberg
arrow_back Home
Onafhankelijke cliëntondersteuning

Onafhankelijke cliëntondersteuning

Heeft u cliëntondersteuning nodig op het gebied van zorg, onderwijs, welzijn, wonen, schulddienstverlening of werk en inkomen (Wmo, jeugdwet en participatiewet)? Dan kunt u daarvoor allereerst bij de gemeente Bronckhorst terecht.

Komt u er samen niet uit? Dan kan MEE Oost u verder helpen. Want soms is het fijn als er iemand is die u op weg kan helpen met informatie of advies. Of die samen met u kijkt wat er nodig is om verder te komen. Iemand die de weg kent. Of iemand die met u meegaat naar een gesprek. En die altijd vanuit úw belang meekijkt. Dit heet onafhankelijke cliëntondersteuning. Iedereen heeft hier recht op. Gratis en zonder doorverwijzing.

Een onafhankelijk cliëntondersteuner staat ‘naast’ u en kan een belangrijke bijdrage leveren aan uw zelfredzaamheid. Door u te helpen met het formuleren van uw hulpvraag, het maken van keuzes en het oplossen van problemen. Als inwoner van de gemeente Bronckhorst kunt u bij MEE Oost terecht voor informatie & advies, begeleiding bij het 'keukentafelgesprek', complexe SJD Casuïstiek, bezwaar, beroep, mediation en klachten.

Wilt u graag meer informatie of contact met één van onze cliëntondersteuners? Bel ons via 0314 344 224. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag van 8.30 tot 17.00 uur en vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur. Een e-mail sturen kan ook: oco@mee-oost.nl. Wij proberen uw e-mail dezelfde dag nog te beantwoorden. Lukt niet dat, dan ontvangt u een dag later een reactie.

Vind meer activiteiten in:

Jeugd en opvoeding Informatie, ondersteuning & advies