Bronckhorst
Bronckhorst door Patrick Rasenberg
arrow_back Home
Peutergym

Peutergym

PEUTERGYM IN HET DORPSHUIS
Op 22 januari wordt er gestart met peutergym in het Dorpshuis.

De peutergym is een samenwerking van basisschool De Klimtoren met Silke Memelink en Margot Verwaaijen. Zij zijn op dit idee gekomen, omdat er weinig te doen is voor peuters in Drempt en omliggende dorpen.

Wat kan het leuk zijn als peuters al met elkaar in contact komen voordat ze naar de basisschool gaan. Ook voor ouders is het contact maken met andere ouders beperkt. In andere plaatsen worden soortgelijke activiteiten al georganiseerd en zeer gewaardeerd.

Tijdens deze activiteit kunnen kindjes in de leeftijd tussen 1,5 en 4 jaar lekker bewegen en vrij klimmen en klauteren. Het is wel de bedoeling dat iedereen samen begint en eindigt.

Voorlopig is de peutergym één keer in de maand. Een bewuste keuze; omdat veel ouders het al zo druk hebben en om te voorkomen dat het bijv. als een ‘wekelijkse verplichting’ gaat voelen.

Lijkt het je leuk om met jouw peuter mee te doen, dan word je van harte uitgenodigd. Of misschien weet je iemand die het wellicht leuk vindt. Deelnemen aan de peutergym is wel op eigen risico.

Waar: Dorpshuis Drempt, Kerkstraat 89
Wanneer: elke 4e dinsdag van de maand (niet in schoolvakanties)

Deelname is gratis
Opgave is niet nodig

Tijd: 08:45 – 09:30 uur
Leeftijd: 1,5 tot 4 jaar

Vind meer activiteiten in:

Jeugd en opvoeding Sociale contacten en sport