Bronckhorst
Bronckhorst door Patrick Rasenberg
arrow_back Home
30e samengestelde menwedstrijd

30e samengestelde menwedstrijd

Op zaterdag 12 en 13 oktober zijn de samengestelde menwedstrijden op het terrein De Hietmaat, Zelhemseweg 15. Deelname is mogelijk in de klassen L, M en Z voor deze Samengestelde Menwedstrijden. Aan de start verschijnen ruim 80 combinaties met paarden en pony’s in enkelspan, tweespan en vierspan.
Op het terrein zie je de dressuurproeven en de vaardigheidswedstrijden op zaterdag en de marathonwedstrijden op zondag. Voor de marathon zijn 6 fraaie hindernissen gebouwd. Een van de hindernissen is de gloednieuwe, ruime waterbak. De verrichtingen van de menners kunnen de supporters en andere bezoekers over het hele terrein prima volgen. Voor de volledigheid kun je een bezoek brengen aan het strodorp en natuurlijk is er gelegenheid op het vernieuwde terras even uit te blazen met een hapje en een drankje.
Voor de menners met hun helpers en voor de paarden en pony ‘s is er een groot overnachtingsterrein. Voor bezoekers is er ruim voldoende parkeergelegenheid.
De organisatie is in handen van de Hengelse menvereniging In Stap en Draf, die bezoekers van harte welkom heet. De toegang is gratis. De wedstrijden zijn op beide dagen van 9.00u tot ca. 16.00u. Zie voor meer informatie www.instapendraf.nl
De menvereniging " In Stap en Draf " is opgericht 22 mei 1979 en telt ca. 100 Leden, Vrienden en Donateurs. In stap en Draf bestaat in 2019 dus 40 jaar.
Naast de menners, de rijdende leden, zijn er Leden, Vrienden en Donateurs, als vrijwilliger actief zijn bij de organisatie van wedstrijden, het bouwen van hindernissen, hulp bij de recreatieve ritten, de catering en dergelijke activiteiten. We heten meer Leden, Vrienden, Donateurs en Vrijwilligers hartelijk welkom. Wie eens mee wil voor de kennismaking is welkom.

Vind meer activiteiten in:

Sociale contacten, sport & ontspanning Activiteiten en cursussen