Bronckhorst
Bronckhorst door Patrick Rasenberg
arrow_back Home
Aanschuif Atelier

Aanschuif Atelier

Vanaf dinsdag 2 oktober is op initiatief van Welzijn Vorden het ‘Aanschuif Atelier’ in het Dorpscentrum weer van start gegaan.
Er wordt aangeschoven met eigen werk en in alle rust artistiek talent geuit. Dit naar idee van winkels, ateliers of workshopruimtes waar mensen op gezette tijden komen aanwaaien om ieder aan een eigen project te werken.

Want breien op de bank kan lekker meditatief zijn, maar soms heb je behoefte aan mensen die met hetzelfde bezig zijn. Vaak zijn het mensen die je niet vanzelf tegenkomt. Er kan een klik ontstaan als je merkt dat de ander met hetzelfde bezig is als jijzelf. Bovendien vind je erkenning bij elkaar doordat de ander jouw werk op waarde weet te schatten. Het leuke van een ‘Aanschuif Atelier’ is ook dat er niemand is die vertelt hoe het moet, maar dat je elkaar helpt en inspireert. Ook is het dé kans om nieuwe mensen te ontmoeten, jong en oud!

Dus ben je creatief en wil je ook ideeën uitwisselen? Kom dan met eigen handvaardigheidwerk op dinsdagmorgen van 10.30-12.30 uur naar het Dorpscentrum waar je ook kunt genieten van koffie of thee tegen een vergoeding.
Voor meer informatie: Willy Gotink 0575-553405 of w.gotink@welzijnvorden.nl en www.welzijnvorden.nl

Vind meer activiteiten in:

Sociale contacten, sport & ontspanning Activiteiten en cursussen