Bronckhorst
Bronckhorst door Patrick Rasenberg
arrow_back Home
Beweegmakelaar

Beweegmakelaar

Bewegen is gezond. Het helpt om fit en vitaal te blijven en lekker in je vel te zitten. Dit kan in de vorm van sport, maar ook actief zijn in het dagelijks leven draagt bij aan een gezond leefpatroon. Sporten is natuurlijk ook heel gezellig. Met leeftijdsgenoten bewegen en even bijpraten, met een kop koffie of een verfrissend drankje. Geen liefhebber van sport? Ik kan u ook in contact brengen met andere laagdrempelige activiteiten.

Inwoners van de gemeente Bronckhorst die meer willen of (op advies van een zorgprofessional) moeten bewegen kunnen zich bij mij aanmelden. De ondersteuning kan bestaan uit een doorverwijzing naar een vereniging of beweeggroep, maar een langer individueel traject is ook mogelijk.

U bent bij mij ook aan het goede adres als u graag anderen wilt ontmoeten. Dat kan door te sporten, maar ook door activiteiten op het gebied van cultuur, muziek of vrijwilligerswerk te ontdekken als dit beter aansluit op uw interesses.

Kortom, wilt u meer bewegen, sporten bij een vereniging, gezondheidsklachten voorkomen, groepsactiviteiten doen of anderen ontmoeten? Aarzel dan niet en neem contact op. Samen met u plan ik dan een afspraak. Dit kan bij u thuis, op het gemeentehuis of op een openbare plek bij u in de buurt.

Alle inwoners van Bronckhorst vanaf 18 jaar kunnen zich aanmelden. De begeleiding is gratis. (06) 86 86 04 49 of een mail te sturen naar beweegmakelaar@bronckhorst.nl.

Vind meer activiteiten in:

Sociale contacten, sport & ontspanning Bewegen