Bronckhorst
Bronckhorst door Patrick Rasenberg
arrow_back Home
Walking football

Walking football

Voetballen kan altijd (nog)!
Sinds afgelopen voorjaar is er op de velden van de Keijenburgse Boys iedere vrijdagmorgen, weer of geen weer, een bont gezelschap van op leeftijd zijnde dames en heren actief. Wat ze doen? Walking Football!

Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend, er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Spelend op een kwart veld is er iedere week weer een leuke pot voetbal te zien.

In de kantine beginnen we altijd om 10.00 uur met een kop koffie, daarna wordt er omgekleed en rond de klok van half 11 start de training met enkele minuten lopen. Daarna worden wat balvaardigheid oefeningen gedaan en eindigen we altijd met een partijtje. Naar gelang het aantal aanwezige deelnemers zijn er tussen de 4 en 8 spelers per team. Het veld passen we aan, aan de grootte van de teams.
De spelers, met een leeftijd tussen de 55 en 80, komen uit alle windstreken van Bronckhorst.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan vrijblijvend een paar keer mee trainen. Iedereen kan meedoen, spelers bepalen zelf hun grens en niets is verplicht. Trek makkelijke kleding en schoeisel aan(voetbal, wandel, hockey of gymschoenen) en ervaar hoe intensief het spelletje kan zijn. Wandelvoetbal daagt meer uit dan de meesten vooraf denken!

Vragen? Bel of mail Karin ten Heggeler, k.tenheggeler@bronckhorst.nl of 0575-750 250

Vind meer activiteiten in:

Sociale contacten, sport & ontspanning Bewegen