Bronckhorst
Bronckhorst door Patrick Rasenberg
arrow_back Home
Kunst-uurtje aan huis

Kunst-uurtje aan huis

Voor wie?
Lijkt het u leuk om eens iemand te ontmoeten die u nog niet kent en samen een paar keer bij u thuis te genieten van kunst en cultuur? Woont u in de gemeente Bronckhorst? Dan mag u gebruik maken van Kunstuurtje aan huis!

Wat is Kunstuurtje aan huis?
Samen met een kunstenaar en/of een vrijwilliger geniet u van een culturele activiteit bij u thuis. Actief of alleen luisterend of kijkend. Bijvoorbeeld met verhalen en gedichten (voor)lezen of schrijven, zingen, schilderen, tekenen, muziek luisteren of maken. Er is veel
mogelijk. Als u dat wenst, maakt u zelf iets.

"Het is zo mooi om zoiets thuis te kunnen
doen, want ik ben veel alleen. Samen met
iemand die ik nog niet kende, kunst beleven.
Ik denk hier vaak met veel plezier aan
terug!"

Hoe werkt Kunstuurtje aan huis?
De eerste keer komt een vrijwilliger van Lang Leve Kunst bij u thuis kennismaken. Op basis van uw wensen en interesses wordt er een plan gemaakt. Daarna gaat u verdeeld over drie weken samen met de kunstenaar en/of vrijwilligers aan de slag. Heeft u na afloop de smaak te pakken? Dan kunt u meedoen aan andere activiteiten zoals de telefonische voorleesbrigade of kunstactiviteiten in de buurt.

Aanmelding en kosten
U kunt zich aanmelden via zorgverleners. Of u stuurt een bericht naar info@gruitpoort.nl of bellen met de Gruitpoort op 0314 340943. Vermeld "Kunstuurtje aan huis" met uw naam en telefoonnummer. Wij nemen daarna contact met u op. Voor u zijn er geen kosten. Het Kunstuurtje wordt namelijk betaald door uw gemeente. Want een kunstbeleving draagt bij aan vitaliteit!

Vind meer activiteiten in:

Sociale contacten, sport & ontspanning Cultuur