Bronckhorst
Bronckhorst door Patrick Rasenberg
arrow_back Home
Cadeaubon De Zonnebloem

Cadeaubon De Zonnebloem

Kent u dat? Er is iemand jarig en steeds weer die vraag: wat moeten we geven? Zij/hij heeft alles al en moet zelfs af en toe opruiming houden van allerlei snuisterijen.Dan heeft De Zonnebloem de perfecte oplossing:

Geef een cadeaubon van De Zonnebloem.
U kunt zelf de waarde bepalen en uw vader, moeder, kennis e.a. blij maken. Men kan de bon gebruiken voor elke activiteit die De Zonnebloem afd. Hummelo-Keppel-Drempt organiseert. De waarde hoeft niet in een keer verbruikt te worden.
Stel u geeft een bon t.w.v. €20,00. De ontvanger kan dan bijvoorbeeld naar een muziekmiddag, die €7,50 kost, dan wordt dat afgeschreven en blijft €12,50 staan voor een volgende activiteit.

Een voordeel is ook, dat bij aanmelding voor een activiteit er geen contant geld voor handen hoeft te zijn. De cadeaubon is te koop bij de vaste vrijwilliger van onze deelnemers.
Voor nadere informatie over de cadeaubon of activiteiten van De Zonnebloem, afd. Hummelo-Keppel-Drempt kunt u contact opnemen met mevr. Ria Tolhuisen, secretaris, 0314-380606, m.tolhuizen9@upcmail.nl.

De Zonnebloem is voor personen vanaf 18 jaar met een fysieke beperking.

Vind meer activiteiten in:

Sociale contacten, sport & ontspanning Ontmoeten