Bronckhorst
Bronckhorst door Patrick Rasenberg
arrow_back Home
Open podium Hummelo

Open podium Hummelo

Op zondagmiddag 1 september vindt het Open Podium in Hummelo weer plaats. De open plek achter de kerk is een prachtige spot om samen te genieten van alle talenten die op gaan treden. Ingetogen kleine liedjes van singer-songer-writers, maar ook een complete band, een dansgroep en je kunt je nog inschrijven als je je talent wilt laten zien: wat het dan ook is! Dit jaar wordt de vrijheid-blijheid-sfeer weer versterkt door de rollende keukens die hun plekje zullen innemen onder de linden. Dus niet alleen de oren, nee, alle zintuigen zullen worden verwend! Het Open Podium wordt georganiseerd door de Stichting Dorpshuis Hummelo, die activiteiten organiseert in het dorpshuis en in en rondom de dorpskerk.

Creativiteit en saamhorigheid, dat zijn de kernwoorden van de middag. Originaliteit, creativiteit, authenticiteit en lef worden hier beloond met een welgemeend en hartelijk applaus. Iedereen die niet op durft te treden (no hard feelings), kan een hapje en een drankje komen doen en genieten van een gezellige middag. Bij goed weer buiten, bij slecht weer ook, maar dan in de tent. Vrije entree.

Ken of ben jij nou iemand die iets moois te delen heeft met het publiek? Geef je dan op voor het Open Podium via mail,
bestellen@dorpshuishummelo.nl.
Het programma begint om 14:30 uur. Vanaf 14:00 is er inloop en na de geprogrammeerde acts kan er nog naar hartenlust worden gejamd door wie nog zin heeft het podium op te springen!

Vind meer activiteiten in:

Sociale contacten, sport & ontspanning Ontmoeten