Bronckhorst
Bronckhorst door Patrick Rasenberg
arrow_back Home
Steun de Zonnebloem Hummel-Keppel-Drempt

Steun de Zonnebloem Hummel-Keppel-Drempt

Mensen met een lichamelijke beperking hebben regelmatig extra hulp of zorg nodig om eropuit te gaan. De Zonnebloem Hummelo-Keppel-Drempt organiseert activiteiten om ook voor deze mensen ontspanning en ontmoeting met anderen mogelijk te maken. Hiervoor zijn financiële middelen nodig. Als u ons wilt steunen zijn er diverse mogelijkheden:

Schenken
U kunt schenken met fiscale voordelen. Daarmee kunt u mensen met een handicap extra helpen. Of u kunt uw donatie deels terugkrijgen na uw belasting aangifte.

Nalaten
Denkt u erover om aan ons na te laten? Of wilt u de Zonnebloem benoemen als erfgenaam? Wij werken samen met NuNotariaat. Daar regelt u eenvoudig via internet, voor een vast laag bedrag en in uw eigen tempo, een testament. Ontdek hoe het werkt op NuNotariaat.

Het mooie is dat uw schenking volledig ten goede komt aan de activiteiten van onze vereniging. De belastingdienst heeft ons namelijk erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). En daardoor hoeft de Zonnebloem geen erfbelasting te betalen.


De Zonnebloem is er voor personen vanaf 18 jaar met een fysieke beperking.

Vind meer activiteiten in:

Sociale contacten, sport & ontspanning Ontmoeten