Bronckhorst
Bronckhorst door Patrick Rasenberg
arrow_back Home
Dagbesteding bij Markenheem

Dagbesteding bij Markenheem

Woont u zelfstandig en heeft u behoefte aan wat meer structuur van de dag? Dan is het bezoeken van onze dagactiviteiten iets voor u.
Dagactiviteiten is een voorziening voor ouderen die zelfstandig wonen. Om het algemeen welzijn te bevorderen en een sociaal isolement te voorkomen bieden we voor deze ouderen dagactiviteiten aan.
Op onze locaties De Bleijke, Croonemate, Schavenweide en De Zonnekamp ontvangt u individuele begeleiding en groepsbegeleiding in dagdelen of hele dagen. U gebruikt samen een warme maaltijd. Drinkt samen koffie en er worden verschillende activiteiten georganiseerd zoals geheugenactivering en meer bewegen voor ouderen.
Uiteraard wordt rekening gehouden met uw persoonlijke behoefte en interesse.

Als u psychogeriatrische problemen heeft (die betrekking kunnen hebben op het geheugen, de oriëntatie en het handelen), dan kunt u ook de dagactiviteit bezoeken. Binnen onze woonzorgcentra wordt specifiek hiervoor groepsbegeleiding, ondersteuning en verzorging aangeboden.
Op deze groep zijn een activiteitenbegeleider en een verzorgende werkzaam. Het team krijgt begeleiding van een specialist ouderengeneeskunde voor wat betreft de inhoud van de zorg en begeleiding die aan de bezoekers wordt geboden.

Voor het bezoeken van de dagactiviteiten heeft u een geldige indicatie van uw gemeente nodig. U kunt dit zelf aanvragen bij uw gemeente. Welke vorm van dagactiviteit er op welke locatie te bezoeken is, kunt u opvragen bij Woonzorgbemiddeling.

Ook voor overige informatie over onze dagactiviteit kunt u contact opnemen met woonzorgbemiddeling via tel:0314 – 37 60 10 of
e-mail: woonzorgbemiddeling@markenheem.nl

Vind meer activiteiten in:

Wonen en zorg Dagbesteding