Bronckhorst
Bronckhorst door Patrick Rasenberg
arrow_back Home
Fonds voor kleine aanvragen

Fonds voor kleine aanvragen

De Linterhof, Fonds voor kleine aanvragen

Werkt u met of voor mensen met een beperking?Bent u een sportvereniging voor mensen met een beperking of hebt u zelf een beperking dan kunt u een beroep doen op stichting de Linterhof.

De stichting heeft als doel geld beschikbaar te stellen voor mensen met een beperking die daardoor een nijpend probleem kunnen oplossen.
Denk hierbij aan b.v. de aanschaf van een speciale computer zodat je toch mee kan doen of kan blijven werken. Bijdragen in de kosten van een traplift, de aanschaf van een hulphond, een aangepaste fiets of anderszins.
Het gaat hierbij alleen om aanvragen die niet uit de reguliere voorzieningen kunnen worden bekostigd. Relatief kleine bedragen die het net mogelijk maken om een wens te realiseren.

Mocht u dus een eenmalige aanschaf moeten doen of een bijdrage nodig hebben die niet uit de reguliere voorzieningen kan worden betaald, dan kunt u een beroep doen op de stichting Linterhof.

Aanvragen kunnen door personen, instanties verenigingen en werkgroepen worden ingediend.

Wilt u meer weten over onze stichting, kijk dan op de site www.delinterhof.nl en stel uw eventuele vraag via ons contact formulier.

Zoekwoorden: hulpmiddelen, bijdrage

Vind meer activiteiten in:

Wonen en zorg Informatie en advies