Bronckhorst
Bronckhorst door Patrick Rasenberg
arrow_back Home
cursus voor Mantelzorgers: Omgaan met dementie

cursus voor Mantelzorgers: Omgaan met dementie

Dementie is een ziekte met grote gevolgen. Niet alleen voor de mensen die de ziekte treft, maar ook voor mensen in de directe omgeving. U ziet iemand geleidelijk veranderen en steeds afhankelijker worden. Emotioneel kan het soms moeilijk zijn, zowel voor degene met dementie, maar ook voor u.

Deze training voor mantelzorgers in Bronckhorst geeft u veel informatie over de ziekte en het verloop daarvan, gelegenheid tot het delen van ervaringen en praktische tips om met de situatie om te gaan. De docent is een ervaren trajectbegeleider dementie en werkt in de gemeente.

Waar en wanneer
Data : 15 oktober, 29 oktober, 12 november en 26 november
Tijd : 13.30 - 15.30 uur
Locatie: Ons Huis, Beukenlaan 30, Hengelo (Gld)

Meer informatie
Deze training wordt georganiseerd door de gemeente, in samenwerking met het Kennisnetwerk Kwetsbare Ouderen West-Achterhoek. Ga voor meer informatie over de training eens langs bij onze sociale teams. U kunt hen ook bellen via tel. (0575) 75 02 50 of mail naar: info@bronckhorst.nl.

Aanmelden
Aanmelden voor de training kan tot 1 oktober via onderstaande link of tel. (0575) 75 02 50. Na aanmelding neemt de sociaal consulent contact met u op om te bespreken of de training geschikt voor u is.

Vind meer activiteiten in:

Wonen en zorg Wonen met zorg