Bronckhorst
Bronckhorst door Patrick Rasenberg
arrow_back Home
Thuiszorg Markenheem

Thuiszorg Markenheem

U wenst zo lang mogelijk zelfstandig thuis te wonen. Dan kunt u een beroep doen op thuiszorg van Markenheem. Wij werken met kleine teams zodat het aantal verschillende medewerkers dat bij u langskomt beperkt blijft tot een klein aantal vaste zorgverleners.
Onze verzorgenden en wijkverpleegkundigen kunnen u helpen als het gaat om het verzorgen en verbinden van een wond, het toedienen van medicijnen en andere verzorgende en verpleegkundige handelingen bij u thuis. In samenspraak met u en uw mantelzorger stemt onze wijkverpleegkundige de zorg met u af. Wij hebben een team dat ook zeer specialistische verpleegkundige zorg biedt. En als het nodig is komen we ook ’s avonds, ‘s nachts en in het weekend. Ook als u dat extra steuntje in de rug of begeleiding bij de dagelijkse bezigheden en taken nodig heeft, staan we voor u klaar. Activiteiten die normaal gesproken bijna vanzelf gaan zoals wassen en aankleden, eten en drinken, gaan soms niet meer zo gemakkelijk. Onze verzorgenden helpen u dan bij uw dagelijkse lichamelijke verzorging bij u thuis. Als het nodig is 7 dagen per week en 24 uur per dag. Dit betekent dus dat u ook nachtzorg kunt krijgen. Wij bieden hulp in uw huis voor bijvoorbeeld schoonmaken, het opmaken van uw bed of het wassen en strijken van uw kleding.Wanneer u per direct zorg nodig heeft, dan gaan we dat vanzelfsprekend regelen. Dit heet spoedzorg en de indicatie wordt met terugwerkende kracht aangevraagd. Dit vraagt Thuiszorg Markenheem voor u aan.
Voor meer informatie over onze thuiszorg kunt u contact opnemen met onze wijkverpleging op telefoonnummer 0314 – 37 60 10 of via wijkverpleging@markenheem.nl

Vind meer activiteiten in:

Wonen en zorg Zorg aan huis