Welkom!

De website meedoeninbronckhorst.nl is dé online sociale kaart van de gemeente Bronckhorst en legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk, geldzaken en ondersteuning voor inwoners van de gemeente Bronckhorst zijn geregeld.

Een maatjesproject of maatjesinitiatief is een project waarbij vrijwilligers (maatjes) gekoppeld worden aan deelnemers. Deelnemers zijn mensen die aandacht, steun of begeleiding nodig hebben.

Activiteiten ondernemen

Samen met uw maatje onderneemt u leuke, ontspannende activiteiten. Bijvoorbeeld een kop koffie drinken, naar de bioscoop, een stukje wandelen of fietsen, enzovoort. Er is van alles mogelijk!

Een maatje vinden

U vindt een maatje via een maatjesproject. Er zijn verschillende organisaties die maatjesprojecten organiseren. Bijvoorbeeld Humanitas en MEE. U kunt ook eens kijken op de website Maatjesgezocht.nl.

Een maatje worden

Misschien zoekt u geen maatje, maar zou u graag als vrijwilliger aan de slag willen als maatje. U kunt uzelf opgeven bij organisaties die maatjesprojecten organiseren. Via Maatjesgezocht.nl kunt u ook veel maatjesprojecten vinden.

Hulpaanbod

Maatjesproject

Buddy to Buddy

Stichting Buddy to Buddy is gestart in gemeente Bronckhorst. De...

Begeleiding van ouderen naar theater, concert, museum en film

Een avond uit met Vier het Leven is samen genieten. Dat begint al...

Organisaties

MEE

MEE Oost

 0314-34 42 24 mee-oost.nlTerborgseweg 67005BADoetinchem

Maatjesproject

Stichting Vier het Leven

 035-52 45 156 4hetleven.nlEnergieweg 81271EDHuizen

Vergelijk hulpaanbod