Welkom!

De website meedoeninbronckhorst.nl is dé online sociale kaart van de gemeente Bronckhorst en legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk, geldzaken en ondersteuning voor inwoners van de gemeente Bronckhorst zijn geregeld.

Een persoonlijk plan is een document waarin u vastlegt welke problemen u ervaart en welke oplossingen, zorg en ondersteuning daarbij passen. Het is een hulpmiddel om na te denken over wat voor ondersteuning u nodig heeft.

Persoonlijk plan

U mag een persoonlijk plan maken als u een melding wil doen bij het sociaalteam, maar dit is niet verplicht. Lever het plan in uiterlijk 7 dagen nadat u melding heeft gedaan. Levert u het plan op tijd in, dan is de gemeente verplicht om het plan te bespreken.

Het is daarom handig om al met het persoonlijk plan te beginnen voordat u een melding doet bij het sociaalteam. Dan heeft u er meer tijd voor. Meer lezen over de Wmo-melding.

Persoonlijk plan maken

Een persoonlijk plan maakt u in principe zelf. Komt u er alleen niet uit, vraag dan hulp aan iemand in uw omgeving. U kunt ook gratis hulp en advies krijgen van een cliëntondersteuner.

 

 

 

Bestanden

Persoonlijk plan: uitleg
en werkbladen
DOCX, 19,9 kB
Het keukentafelgesprek PDF, 168,9 kB
Vergelijk hulpaanbod